Miljökemi Mikab och Limtek AB

Skåne län

Information

Miljökemi Mikab och Limtek AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Miljökemi Mikab och Limtek AB finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Miljökemi Mikab och Limtek AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Miljökemi Mikab och Limtek AB har haft sedan 1995-01-01. Miljökemi Mikab och Limtek AB har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Miljökemi Mikab och Limtek AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fraktg. 5, 254 64, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-156000.

Helsingborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Miljökemi Mikab och Limtek AB Privat, ej börsnoterat.

Miljökemi Mikab och Limtek AB har idag 556469-8669 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Miljökemi Mikab och Limtek AB

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av kemisk-tekniska produkter och produkter med anknytning till modellflyg, bedriva ägande och förvaltning av fast och lös egendom, såsom aktier, obligationer och andra finansiella instrument samt därmed förenlig verksamhet.

I Miljökemi Mikab och Limtek AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strågen, Lars Torbjörn som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Strågen, Arne Manfred Gunnar som är född 1927 och har titeln Suppleant, Larsson, Marie-Louise som är född 1949 och har titeln Revisor, .