Navet Ekonova Aktiebolag

Skåne län

Information

I Helsingborg finns det ett Aktiebolag som heter Navet Ekonova Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Navet Ekonova Aktiebolag i Skåne län. Helsingborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Navet Ekonova Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1993-09-20 så har Navet Ekonova Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Navet Ekonova Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Navet Ekonova Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Mariag. 10, 252 23, Helsingborg. Vi ni istället prata med Navet Ekonova Aktiebolag så kan ni göra det på 042-169030.

Bolaget skall bedriva rådgivning och konsultverksamhet inom ekonomi, redovisning, administration, beskattning och försäk- ring samt bedriva försäljning av system och utrustning inom samtliga dessa områden ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Vidare bedrives försäljning av IT-system, programvaror, inter- netapplikationer, datorer samt utbildning och rådgivning inom dessa områden. Bolaget skall bedriva handel med värdepapper samt äga och förvalta fast och lös egendom.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hellström, Knut Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell, Hans Johan Niklas som är född 1964 och har titeln Suppleant, Möller, Bert Willard som är född 1943 och har titeln Revisor, Matson, Bo Martin som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Navet Ekonova Aktiebolag har 556471-0811 som sitt organisationsnummer.