TENDO Sverige Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva agenturverksamhet, import, export och handel med presentartiklar, heminredningsprodukter, hårvårdsprodukter, bijouterier, förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TENDO Sverige Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Helsingborg så är TENDO Sverige Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Helsingborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Helsingborg och i Skåne län. Redan 1993-09-27 så skapades TENDO Sverige Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

TENDO Sverige Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556473-3060 är organisationsnummret för företaget som finns i Helsingborg.

Just nu är TENDO Sverige Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med TENDO Sverige Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-136590 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom TENDO Sverige Aktiebolag är Karlsson, Bo Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sven Christer som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Åke Nilsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .