Ulf Löwander & Partner Mäklarbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

I Helsingborg finns det ett Aktiebolag som heter Ulf Löwander & Partner Mäklarbyrå Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Ulf Löwander & Partner Mäklarbyrå Aktiebolag i Skåne län. Helsingborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ulf Löwander & Partner Mäklarbyrå Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1994-02-21 så har Ulf Löwander & Partner Mäklarbyrå Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Ulf Löwander & Partner Mäklarbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Ulf Löwander & Partner Mäklarbyrå Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Rååv. 26, 252 70, Råå. Vi ni istället prata med Ulf Löwander & Partner Mäklarbyrå Aktiebolag så kan ni göra det på 042-262602.

Bolaget skall bedriva försäljning av bostadsrätter och villor samt bedriva handel med aktier och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Löwander, Ulf Johan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Löwander, Eva Monica som är född 1966 och har titeln Suppleant, Rosenqvist, Per Olow som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Ulf Löwander & Partner Mäklarbyrå Aktiebolag har 556482-7243 som sitt organisationsnummer.