DAMILO Förvaltnings AB

Skåne län

Information

DAMILO Förvaltnings AB är ett bolag som finns i Helsingborg. I DAMILO Förvaltnings AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Beise, Klaus Mikael som är född 1964 och har titeln VD, Beise, Klaus Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Beise, Lothar Willi Artur som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Beise, Jörgen Daniel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenberg, Axel Albert Christian som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kjell Olof som är född 1958 och har titeln RevisorÅsberg, Stig-Gustav som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med DAMILO Förvaltnings AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå DAMILO Förvaltnings AB på telefon 042-150080.

Bolaget skall bedriva konsultarbete inom områdena för VVS, fjärrvärme, processindustri och energi, äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är DAMILO Förvaltnings AB av bolagstypen Aktiebolag.

DAMILO Förvaltnings AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

DAMILO Förvaltnings AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och DAMILO Förvaltnings AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för DAMILO Förvaltnings AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Beise, Klaus Mikael -Beise, Lothar Willi Artur

DAMILO Förvaltnings AB har 556489-7089 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.