Ason Invest AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Ason Invest AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Helsingborg här finns det många olika Aktiebolag. Ason Invest AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Ason Invest AB är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556494-6514.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 042-91431 alternativt besöka eller skicka post till Ason Invest AB på följande adress Fullriggarev. 4, 255 91, Helsingborg.

Ason Invest AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Ason Invest AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Strid Andersson, Elisabet Maria som är född 1955 och har titeln Suppleant , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med inriktning på företagsledning och logistikfunktion inom handel och industri, tävlingsverksamhet inom motorsport, handel med tävlings- bilar, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.