Alberius Vård Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Helsingborg och Alberius Vård Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Alberius Vård Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Alberius Vård Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Alberius Vård Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-10-05. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där företaget finns i jobbar för att företag som Alberius Vård Aktiebolag ska trivas.

Alberius Vård Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Helsingborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik och plastikkirurgisk verksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alberius Vård Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Alberius Vård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Alberius Vård Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-121518.

Firman tecknas var för sig av -Alberius, Per Albert -Alberius, Pia Eva Margareta.

De som är på något sätt har med Alberius Vård Aktiebolag är Alberius, Pia Eva Margareta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Alberius, Per Albert som är född 1951 och har titeln Suppleant, Rosenqvist, Per Olow som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Alberius Vård Aktiebolag har 556495-7677 som sitt organisationsnummer.