Olsson Eclectic Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Olsson Eclectic Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Helsingborg här finns det många olika Aktiebolag. Olsson Eclectic Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Olsson Eclectic Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556498-0737.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 042-94640 alternativt besöka eller skicka post till Olsson Eclectic Aktiebolag på följande adress Byg. 6, 255 91, Helsingborg.

Olsson Eclectic Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Olsson Eclectic Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Olsson, Jan-Erik som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultation inom organisationsutveckling, utbildning - träning och utveckling av personal, rektrytering, chefsförsörjning, personaladministration, arrangera resor och därmed sammanhängande kursverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet inom såväl den privata som offentliga sektorn.