CFL i Helsingborg AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Helsingborg och CFL i Helsingborg AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och CFL i Helsingborg AB är ett av dem. Statusen för CFL i Helsingborg AB är att Bolaget är aktivt.

CFL i Helsingborg AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-12-15. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som CFL i Helsingborg AB ska trivas.

CFL i Helsingborg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Helsingborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva kameral konsultverksamhet, strategisk rådgivning inom offenlig förvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CFL i Helsingborg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är CFL i Helsingborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med CFL i Helsingborg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2104688.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med CFL i Helsingborg AB är Johansson, Brita Christina som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Lars Erik Ingemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Ing-Britt som är född 1928 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

CFL i Helsingborg AB har 556500-8496 som sitt organisationsnummer.