Hofvendahl Medical Aktiebolag

Skåne län

Information

I Helsingborg finns det ett Aktiebolag som heter Hofvendahl Medical Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Hofvendahl Medical Aktiebolag i Skåne län. Helsingborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hofvendahl Medical Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1995-04-11 så har Hofvendahl Medical Aktiebolag varit registrerat och sedan 2002-10-25 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hofvendahl Medical Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Hofvendahl Medical Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Sehlstedtsg. 10, 254 39, Helsingborg. Vi ni istället prata med Hofvendahl Medical Aktiebolag så kan ni göra det på 042-130516.

Bolagets verksamhet skall utgöras av hälso- och sjukvård, medicinsk undervisning samt utveckling och försäljning av medicinsk utrustning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hofvendahl, Lars Stefan som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Hofvendahl, Rita Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Möller, Bert Willard som är född 1943 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Hofvendahl Medical Aktiebolag har 556512-1976 som sitt organisationsnummer.