Advokatfirman Bengt Gessle Aktiebolag

Skåne län

Information

556513-1264 är organisationsnummer för bolaget Advokatfirman Bengt Gessle Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Advokatfirman Bengt Gessle Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Helsingborg som är den kommunen som Advokatfirman Bengt Gessle Aktiebolag finns i.

Advokatfirman Bengt Gessle Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-07-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Advokatfirman Bengt Gessle Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Advokatfirman Bengt Gessle Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Helsingborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Advokatfirman Bengt Gessle Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Advokatfirman Bengt Gessle Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-199660 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall uteslutande driva advokatverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Advokatfirman Bengt Gessle Aktiebolag och det är Gessle, Bengt Arne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Widborg, Anders Johny Züdoff som är född 1954 och har titeln Suppleant, Skärström, Eva Kristina som är född 1964 och har titeln Revisor, Axelsson, Lars-Erik som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,