Nya Gladans Trafikskola AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva körskola för utbildning av elever till erhållande av körkort enligt de föreskrifter angående körskoleundervisningens bedrivande, som av vederbörande myndigheter meddelats eller kommer att meddelas samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nya Gladans Trafikskola AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Helsingborg så är Nya Gladans Trafikskola AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Helsingborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Helsingborg och i Skåne län. Redan 1995-06-30 så skapades Nya Gladans Trafikskola AB och företaget är har F-skattsedel Nya Gladans Trafikskola AB har haft det sedan 1996-01-01.

Nya Gladans Trafikskola AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556515-4647 är organisationsnummret för företaget som finns i Helsingborg.

Just nu är Nya Gladans Trafikskola AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nya Gladans Trafikskola AB så går det att nå dem via telefon på 042-143410 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nya Gladans Trafikskola AB är Hansson, Göran Holger som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Santesson, Pia Catharina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisor, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor, .