Kjell's Ventilation AB

Skåne län

Information

Kjell's Ventilation AB är ett av många bolag som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som Kjell's Ventilation AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kjell's Ventilation AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Kjell's Ventilation AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-08-03. Men sedan 1996-01-01 så har Kjell's Ventilation AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fajansg. 4, 253 73, Gantofta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kjell's Ventilation AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-222047.

Helsingborg arbetar för att bolag som Kjell's Ventilation AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kjell's Ventilation AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva ventilations- och plåtarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kjell's Ventilation AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kjell's Ventilation AB och det är följande personer, Gustafsson, Kjell-Åke som är född 1951 och har titeln VD, Gustafsson, Kjell-Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Eva Monica som är född 1952 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kjell's Ventilation AB är 556515-5800.