RE-Väla Plåt Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns RE-Väla Plåt Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Helsingborg här finns det många olika Aktiebolag. RE-Väla Plåt Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

RE-Väla Plåt Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556519-4650.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 042-204590 alternativt besöka eller skicka post till RE-Väla Plåt Aktiebolag på följande adress Ekvändan 14, 254 67, Helsingborg.

RE-Väla Plåt Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I RE-Väla Plåt Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Andersson, Anders Holger Thage som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Kaad, Bent Hansen som är född 1949 och har titeln Suppleant , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och montering av plåtarbeten samt därmed förenlig verksamhet.