Ojco International AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Ojco International AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Helsingborg här finns det många olika Aktiebolag. Ojco International AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Ojco International AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556520-6199.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 042-120230 alternativt besöka eller skicka post till Ojco International AB på följande adress Kastellg. 11 B, 254 66, Helsingborg.

Ojco International AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Ojco International AB så sitter följande personer i styrelsen: , Olsson, Oskar Johan som är född 1980 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva data & IT-kraftsuthyrning avseende hård- och mjukvara (ASP), distribution och försäljning av hård- och mjukvara, äga och förvalta IT-bolag i andra länder, inköp, försäljning och installationser av HIFI utrustning och elektronik samt därmed förenlig verksamhet.