Svenska Kakel Göteborg Aktiebolag

Skåne län

Information

556522-9928 är organisationsnummer för bolaget Svenska Kakel Göteborg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svenska Kakel Göteborg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Helsingborg som är den kommunen som Svenska Kakel Göteborg Aktiebolag finns i.

Svenska Kakel Göteborg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-09-12 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svenska Kakel Göteborg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Svenska Kakel Göteborg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Helsingborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svenska Kakel Göteborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergman, Jan Gunnar -Bergman, Jan Owe Lennart -Bergman, Nils Henrik

Vill ni komma i kontakt med Svenska Kakel Göteborg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-866440 eller genom brev på följande adress:
Argong. 18, 431 53, Mölndal

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av byggkeramiska produkter samt därmed förenlig verksamhet. Dessutom äger bolaget rätt att förvärva och förvalta fast och lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Svenska Kakel Göteborg Aktiebolag och det är Bergman, Nils Henrik som är född 1963 och har titeln VD, Bergman, Nils Henrik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Jan Gunnar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergman Olsson, Ewa Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Jan Owe Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars Harald som är född 1959 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,