Sydmontage AB

Skåne län

Information

Sydmontage AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Sydmontage AB finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sydmontage AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Sydmontage AB har haft sedan 1999-01-01. Sydmontage AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sydmontage AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Pistolg. 7, 254 66, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-154366.

Helsingborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sydmontage AB Privat, ej börsnoterat.

Sydmontage AB har idag 556529-0474 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sydmontage AB

Bolaget skall utföra smides- och plåtbearbetningsarbeten, bedriva handel och konsultverksamhet inom data- och elektronikbranschen främst kringutrustning avseende datorer samt programvaror för administration, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Sydmontage AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ohlsson, Kenneth Clarence John som är född 1951 och har titeln VD, Ohlsson, Kenneth Clarence John som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Soli Anita som är född 1951 och har titeln Suppleant, Tranebacke, Nils Bertil Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .