Helsingborgs Matservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Helsingborgs Matservice Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Helsingborgs Matservice Aktiebolag finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Helsingborgs Matservice Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Helsingborgs Matservice Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Helsingborgs Matservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hjälmshultsg. 6, 254 41, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Helsingborgs Matservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Helsingborgs Matservice Aktiebolag har idag 556534-2853 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Helsingborgs Matservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva cateringverksamhet, tillaga och leverera mat till barn- och äldreomsorg samt därmed för- enlig verksamhet.

I Helsingborgs Matservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundgren Setterhag, Inger Ros-Marie som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Setterhag, Åse Jeanette som är född 1970 och har titeln Suppleant, Tedevall, Anna Elsa Karoline som är född 1978 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .