HIF Shopen AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Helsingborg och HIF Shopen AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och HIF Shopen AB är ett av dem. Statusen för HIF Shopen AB är att Bolaget är aktivt.

HIF Shopen AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-09-18. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som HIF Shopen AB ska trivas.

HIF Shopen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Helsingborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva spel- och souvenirbutik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HIF Shopen AB inte är momsregistrerat.

Idag är HIF Shopen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med HIF Shopen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med HIF Shopen AB är Fredin, Sten Inge som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Azelius, Lars Krister som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Öijer, Lars Olov Viktor som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Bert Willard som är född 1943 och har titeln Revisor, Hansson, Mona Ingela som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

HIF Shopen AB har 556534-4099 som sitt organisationsnummer.