HH-Ferries AB

Skåne län

Information

HH-Ferries AB är en verksamhet som finns i Helsingborg. I HH-Ferries AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åkerlund, John Robert som är född 1952 och har titeln VD, Åkerlund, John Robert som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jan Åke Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kobberup, Bent som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Wallquist, Cronie Sten Leo som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med HH-Ferries AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå HH-Ferries AB på telefon 042-268000.

Bolaget skall bedriva färjetrafik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är HH-Ferries AB av bolagstypen Aktiebolag.

HH-Ferries AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

HH-Ferries AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och HH-Ferries AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HH-Ferries AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

HH-Ferries AB har 556536-0889 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.