Miljö-Framtid i Helsingborg Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Helsingborg och Miljö-Framtid i Helsingborg Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Miljö-Framtid i Helsingborg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Miljö-Framtid i Helsingborg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Miljö-Framtid i Helsingborg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-06-23. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där företaget finns i jobbar för att företag som Miljö-Framtid i Helsingborg Aktiebolag ska trivas.

Miljö-Framtid i Helsingborg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Helsingborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra städning och fönsterputs samt försäljning av företrädesvis städmateriel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Miljö-Framtid i Helsingborg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Miljö-Framtid i Helsingborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Miljö-Framtid i Helsingborg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-241207.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Miljö-Framtid i Helsingborg Aktiebolag är Fransson, Steve Björn Kristoffer som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Björn Christer som är född 1945 och har titeln Suppleant, Svensson, Marie Helene som är född 1971 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Miljö-Framtid i Helsingborg Aktiebolag har 556543-7398 som sitt organisationsnummer.