Sandoz AB

Skåne län

Information

I Helsingborg finns det ett Aktiebolag som heter Sandoz AB. Det finns flera verksamheter som liknar Sandoz AB i Skåne län. Helsingborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1997-07-01 så har Sandoz AB varit registrerat. Idag är Sandoz AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Sandoz AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Berga Allé 1 E, 254 52, Helsingborg. Vi ni istället prata med Sandoz AB så kan ni göra det på 042-152065.

Bolaget skall bedriva verksamhet i form av partihandel med läkemedel och farmaceutiska preparat, samt även idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Josephsson, Per-Erik Håkan som är född 1957 och har titeln VD, Josephsson, Per-Erik Håkan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersen, Claus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gorka, Eric som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Börsvik, Hans Erik George som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Sandoz AB har 556544-2711 som sitt organisationsnummer.