Avalon Product Development AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Avalon Product Development AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Helsingborg här finns det många olika Aktiebolag. Avalon Product Development AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Avalon Product Development AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556546-4525.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0454-755000 alternativt besöka eller skicka post till Avalon Product Development AB på följande adress Pirg. 13, 374 35, Karlshamn.

Avalon Product Development AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Avalon Product Development AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Arnesson, Kerstin Yvonne som är född 1963 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall på konsultbasis erbjuda produktutvecklingstjänster riktad mot tillverkningsindustrin. Exempel på produktutvecklings- projekt kan vara utveckling av delar till t ex mobiltelefoner, komponenter till tåg, maskinkonstruktioner, olika former av analyser och simuleringar som t ex hållfasthetsberäkningar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.