BI Reklam i Helsingborg AB

Skåne län

Information

BI Reklam i Helsingborg AB är en verksamhet som finns i Helsingborg. I BI Reklam i Helsingborg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ivanoff, Bengt Michael som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ivanoff, Lina Helen som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivanoff, Per Åke Daniel som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensson, Nils Daniel som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anders Kenneth som är född 1973 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med BI Reklam i Helsingborg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå BI Reklam i Helsingborg AB på telefon 042-150117.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av skyltar, digital och offsettryckeri med bokbinderi, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är BI Reklam i Helsingborg AB av bolagstypen Aktiebolag.

BI Reklam i Helsingborg AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

BI Reklam i Helsingborg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och BI Reklam i Helsingborg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BI Reklam i Helsingborg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

BI Reklam i Helsingborg AB har 556546-7601 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.