Jacob Frick Konsult AB

Skåne län

Information

Jacob Frick Konsult AB är en verksamhet som finns i Helsingborg. I Jacob Frick Konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Frick, Jacob Carl Erik som är född 1984 och har titeln VD, Frick, Jacob Carl Erik som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Frick, Gerd Eva Sigrid som är född 1952 och har titeln Suppleant, Frick, Nils Göran som är född 1941 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Jacob Frick Konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Jacob Frick Konsult AB på telefon .

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom media och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jacob Frick Konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Jacob Frick Konsult AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Jacob Frick Konsult AB innehar ej F-skattsedel och Jacob Frick Konsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-12-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jacob Frick Konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jacob Frick Konsult AB har 556549-8242 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.