Tommy Meijers Livsmedels Aktiebolag (Ica Nära Kurir Livs)

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Helsingborg och Tommy Meijers Livsmedels Aktiebolag (Ica Nära Kurir Livs) är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Tommy Meijers Livsmedels Aktiebolag (Ica Nära Kurir Livs) är ett av dem. Statusen för Tommy Meijers Livsmedels Aktiebolag (Ica Nära Kurir Livs) är att Bolaget är aktivt.

Tommy Meijers Livsmedels Aktiebolag (Ica Nära Kurir Livs) är ett Aktiebolag och skapades 1998-01-29. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tommy Meijers Livsmedels Aktiebolag (Ica Nära Kurir Livs) ska trivas.

Tommy Meijers Livsmedels Aktiebolag (Ica Nära Kurir Livs) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Helsingborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall såsom medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tommy Meijers Livsmedels Aktiebolag (Ica Nära Kurir Livs) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Tommy Meijers Livsmedels Aktiebolag (Ica Nära Kurir Livs) Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Tommy Meijers Livsmedels Aktiebolag (Ica Nära Kurir Livs) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-214480.

Firman tecknas var för sig av -Meijer, Bo Tommy -Meijer, Lena Birgitta.

De som är på något sätt har med Tommy Meijers Livsmedels Aktiebolag (Ica Nära Kurir Livs) är Meijer, Bo Tommy som är född 1958 och har titeln VD, Meijer, Bo Tommy som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Meijer, Lena Birgitta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, Anell, Pia Agneta som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Tommy Meijers Livsmedels Aktiebolag (Ica Nära Kurir Livs) har 556552-3015 som sitt organisationsnummer.