Sicoat Aktiebolag

Skåne län

Information

Sicoat Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Sicoat Aktiebolag finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sicoat Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sicoat Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Sicoat Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sicoat Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Persg. 66, 252 22, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-121330.

Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sicoat Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sicoat Aktiebolag har idag 556553-1570 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sicoat Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende maskinvara och materialhantering inom grafisk industri, handel med importerade konst- och prydnadsföremål, handel och förvaltning av aktier och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Sicoat Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjögren, Rolf Börje som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Siv Gunilla som är född 1951 och har titeln Suppleant, Söderlund, Sven Anders Enar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Sven Söderlund AB som är född och har titeln Revisor, .