Restaurang Oss Emellan i Helsingborg Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Restaurang Oss Emellan i Helsingborg Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Helsingborg här finns det många olika Aktiebolag. Restaurang Oss Emellan i Helsingborg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Restaurang Oss Emellan i Helsingborg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556556-0801.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 042-146161 alternativt besöka eller skicka post till Restaurang Oss Emellan i Helsingborg Aktiebolag på följande adress Kajpromenaden 2, 252 67, Helsingborg.

Restaurang Oss Emellan i Helsingborg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Restaurang Oss Emellan i Helsingborg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Simonsson, Pierre Stefan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.