DJURAB Svenska Djursjukhus AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva djursjukvård, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för DJURAB Svenska Djursjukhus AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Helsingborg så är DJURAB Svenska Djursjukhus AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Helsingborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Helsingborg och i Skåne län. Redan 1999-03-01 så skapades DJURAB Svenska Djursjukhus AB och verksamheten är har F-skattsedel DJURAB Svenska Djursjukhus AB har haft det sedan 2004-05-06.

DJURAB Svenska Djursjukhus AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-05-06

556567-2325 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Helsingborg.

Just nu är DJURAB Svenska Djursjukhus AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med DJURAB Svenska Djursjukhus AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ask, Anneli Susanne Maria -Thunberg, Anders Harald

Följande personer är på något sätt aktiva inom DJURAB Svenska Djursjukhus AB är Ask, Anneli Susanne Maria som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Thunberg, Anders Harald som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dalin, Hans Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredricson, Yngve Ingvar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Gyllenkrok, Axel Nils Gabriel som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Wredström, Carin som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotNilsson, Rolf Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisorerna Syd/R Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .