Nordstar Produkter AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva grossisthandelsrörelse inom partihandel med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordstar Produkter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Helsingborg så är Nordstar Produkter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Helsingborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Helsingborg och i Skåne län. Redan 1999-06-22 så skapades Nordstar Produkter AB och företaget är har F-skattsedel Nordstar Produkter AB har haft det sedan 1999-01-01.

Nordstar Produkter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556572-7541 är organisationsnummret för företaget som finns i Helsingborg.

Just nu är Nordstar Produkter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nordstar Produkter AB så går det att nå dem via telefon på 042-290273 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordstar Produkter AB är Fredricson, Ulf Tore Bengt som är född 1952 och har titeln VD, Fredricson, Ulf Tore Bengt som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredricson, Anita Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .