Multi-Support Sverige AB

Skåne län

Information

Multi-Support Sverige AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Multi-Support Sverige AB finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Multi-Support Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Multi-Support Sverige AB har haft sedan 2000-01-01. Multi-Support Sverige AB har funnits sedan och 2000-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Multi-Support Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Citadellsv. 11, 211 18, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-123010.

Helsingborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Multi-Support Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Multi-Support Sverige AB har idag 556573-9918 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Multi-Support Sverige AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom området informationsteknologi. Primärt kommer konsultverksamheten att bestå av rådgivning, försäljning och implementering av IT-baserade lösningar och andra därtill hörande verksamheter. Härtill kommer även import och export av IT-relaterade tjänster och produkter.

I Multi-Support Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Udvardi, Susanna som är född 1967 och har titeln VD, Udvardi, Susanna som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellum, Kim som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sverdrup, Jahn Öivind Leonardsen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindén, Kent Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.