Niagara Seafoods AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva förädling av fiskprodukter, handel samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Niagara Seafoods AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Helsingborg så är Niagara Seafoods AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Helsingborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Helsingborg och i Skåne län. Redan 1999-10-27 så skapades Niagara Seafoods AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556574-2185 är organisationsnummret för företaget som finns i Helsingborg.

Just nu är Niagara Seafoods AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Niagara Seafoods AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Niagara Seafoods AB är Lunde, Odd som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Pelvén, Kerstin Margareta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Olsson, Lars Roland som är född 1952 och har titeln Delgivningsbar person, Kaiding, Ragnar Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .