Barnrum i Helsingborg AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Helsingborg och Barnrum i Helsingborg AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Barnrum i Helsingborg AB är ett av dem. Statusen för Barnrum i Helsingborg AB är att Bolaget är aktivt.

Barnrum i Helsingborg AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-10-11. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där företaget finns i jobbar för att företag som Barnrum i Helsingborg AB ska trivas.

Barnrum i Helsingborg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02. I Helsingborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall sälja leksaker, presentartiklar och barnkammarinredning samt grossistverksamhet i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Barnrum i Helsingborg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02.

Idag är Barnrum i Helsingborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Barnrum i Helsingborg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-261026.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Barnrum i Helsingborg AB är Cederfjord, Jane Ingegerd som är född 1941 och har titeln VD, Cederfjord, Jane Ingegerd som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklöf, Erik Peter som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nilsson, Henrik Lars Ingvar som är född 1968 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Barnrum i Helsingborg AB har 556577-5037 som sitt organisationsnummer.