J Hassels Åkeri AB

Skåne län

Information

J Hassels Åkeri AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där J Hassels Åkeri AB finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. J Hassels Åkeri AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket J Hassels Åkeri AB har haft sedan 2000-03-27. J Hassels Åkeri AB har funnits sedan och 2000-03-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till J Hassels Åkeri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kadettg. 34 B, 254 55, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-298980.

Helsingborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är J Hassels Åkeri AB Privat, ej börsnoterat.

J Hassels Åkeri AB har idag 556579-0176 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för J Hassels Åkeri AB

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I J Hassels Åkeri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hassel, Jörgen Mattias som är född 1968 och har titeln VD, Hassel, Jörgen Mattias som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hassel, Mona Jeanette som är född 1976 och har titeln Suppleant, Ingemansson, Mats Göran Mikael som är född 1954 och har titeln Revisor, Lövgren, Mats Carl Tage som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor.