Digital printservice i södra Sverige AB

Skåne län

Information

I Helsingborg finns det ett Aktiebolag som heter Digital printservice i södra Sverige AB. Det finns flera verksamheter som liknar Digital printservice i södra Sverige AB i Skåne län. Helsingborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2001-09-10 så har Digital printservice i södra Sverige AB varit registrerat. Idag är Digital printservice i södra Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Digital printservice i södra Sverige AB så kan man gör det genom att posta ett brev till DUNKÄRRSGATAN 2, 256 57, Ramlösa. Vi ni istället prata med Digital printservice i södra Sverige AB så kan ni göra det på 042-147070.

Bolaget skall bedriva försäljning av varuexponeringsdisplayer för butiker samt förpackningsmaterial, tryckeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Forsell, Björn Fredrik Gösta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsell, Ulrika Marie som är född 1970 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Per Martin som är född 1972 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Digital printservice i södra Sverige AB har 556580-3920 som sitt organisationsnummer.