Spargodt Byggmagasin AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Spargodt Byggmagasin AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Helsingborg här finns det många olika Aktiebolag. Spargodt Byggmagasin AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Spargodt Byggmagasin AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556588-8392.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Spargodt Byggmagasin AB på följande adress 251 89 Helsingborg.

Spargodt Byggmagasin AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Spargodt Byggmagasin AB så sitter följande personer i styrelsen: , Knutsson, Peter Olof Jonas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Möller, Bror Kjell som är född 1948 och har titeln Suppleant , , . , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall vara centrum för återbruk och byggnadsvård genom handel och tjänster inom byggsektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet.