KJ-expressen AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Helsingborg och KJ-expressen AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och KJ-expressen AB är ett av dem. Statusen för KJ-expressen AB är att Bolaget är aktivt.

KJ-expressen AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-11-21. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som KJ-expressen AB ska trivas.

KJ-expressen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-16. I Helsingborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeri städning, import och export av möbler och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KJ-expressen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-16.

Idag är KJ-expressen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med KJ-expressen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-297897.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med KJ-expressen AB är Kara, Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Kara, Edith som är född 1959 och har titeln Suppleant, Holmberg, Daniel Bjerny som är född 1973 och har titeln Revisor, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor, .

KJ-expressen AB har 556601-2471 som sitt organisationsnummer.