Håltagarna Söder AB

Skåne län

Information

Håltagarna Söder AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Håltagarna Söder AB finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Håltagarna Söder AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Håltagarna Söder AB har haft sedan 2001-01-16. Håltagarna Söder AB har funnits sedan och 2001-01-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Håltagarna Söder AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Irisg. 7, 253 74, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5742623.

Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Håltagarna Söder AB Privat, ej börsnoterat.

Håltagarna Söder AB har idag 556602-1555 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Håltagarna Söder AB

Bolaget skall bedriva verksamhet med bygg-, anläggnings-, verkstads- och industrientreprenader avseende håltagning och liknande specialarbeten och därmed förenlig verksamhet.

I Håltagarna Söder AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fredriksson, Ulf Göran som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Anette Liselott som är född 1967 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Köllerström, Dag Magnus som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .