Internova Frukt och Grönt AB

Skåne län

Information

Internova Frukt och Grönt AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Internova Frukt och Grönt AB finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Internova Frukt och Grönt AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Internova Frukt och Grönt AB har haft sedan 2006-02-23. Internova Frukt och Grönt AB har funnits sedan och 2006-02-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Internova Frukt och Grönt AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Knut Påls v. 7, 256 69, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-200505.

Helsingborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Internova Frukt och Grönt AB Privat, ej börsnoterat.

Internova Frukt och Grönt AB har idag 556603-3485 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Internova Frukt och Grönt AB

Bolaget skall bedriva import- och grossistverksamhet avseende frukt och grönsaker samt köp, försäljning och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Internova Frukt och Grönt AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rasmusson, Alf Göran som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Klingberg, Ingrid Anna Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisor, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor, .