Ögonoptikern Peter Brinkby AB (Holmsoptik)

Skåne län

Information

Ögonoptikern Peter Brinkby AB (Holmsoptik) hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Ögonoptikern Peter Brinkby AB (Holmsoptik) finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ögonoptikern Peter Brinkby AB (Holmsoptik) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ögonoptikern Peter Brinkby AB (Holmsoptik) har haft sedan 2001-03-02. Ögonoptikern Peter Brinkby AB (Holmsoptik) har funnits sedan och 2001-03-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ögonoptikern Peter Brinkby AB (Holmsoptik) så kan ni göra det genom att skicka er post till Drottningg. 7, 252 21, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-135447.

Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ögonoptikern Peter Brinkby AB (Holmsoptik) Privat, ej börsnoterat.

Ögonoptikern Peter Brinkby AB (Holmsoptik) har idag 556603-5167 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ögonoptikern Peter Brinkby AB (Holmsoptik)

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av glasögon, kontaktlinser och optiska artiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Ögonoptikern Peter Brinkby AB (Holmsoptik) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brinkby, Knut Peter Gösta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Schrevelius Brinkby, Ebba Pauline som är född 1956 och har titeln Suppleant, Hovlund, Per Jonas som är född 1973 och har titeln Revisor, MOTEK Revision AB som är född och har titeln Revisor, .