Open Mind - Strategic Management AB - Ulla Frennesson

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultationer inom marknads-, affärs- och organisationsutvecklingsfrågor samt handel med värdepapper samt handel med livsmedel samt handel med artiklar för hem och fritid samt äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Open Mind - Strategic Management AB - Ulla Frennesson vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Helsingborg så är Open Mind - Strategic Management AB - Ulla Frennesson ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Helsingborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Helsingborg och i Skåne län. Redan 2001-03-09 så skapades Open Mind - Strategic Management AB - Ulla Frennesson och företaget är har F-skattsedel Open Mind - Strategic Management AB - Ulla Frennesson har haft det sedan 2001-03-29.

Open Mind - Strategic Management AB - Ulla Frennesson är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-03-29

556606-6030 är organisationsnummret för företaget som finns i Helsingborg.

Just nu är Open Mind - Strategic Management AB - Ulla Frennesson Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Open Mind - Strategic Management AB - Ulla Frennesson så går det att nå dem via telefon på 042-298183 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Open Mind - Strategic Management AB - Ulla Frennesson är Lindell Frennesson, Ulla Inger E som är född 1955 och har titeln VD, Lindell Frennesson, Ulla Inger E som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell, Lars-Eric som är född 1953 och har titeln Suppleant, Otto, Hans Peter Wilhelm som är född 1959 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .