HETU Aktiebolag

Skåne län

Information

I Helsingborg finns det ett Aktiebolag som heter HETU Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar HETU Aktiebolag i Skåne län. Helsingborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2001-02-16 så har HETU Aktiebolag varit registrerat och sedan 2001-12-26 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är HETU Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med HETU Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med HETU Aktiebolag så kan ni göra det på 042-210410.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet av bostadshus, utföra konsulttjänster och projektutveckling inom byggnadsbranschen, äga och förvalta fastigheter samt idka handel med aktier och andra värdepappersrelaterade instrument och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Waldeland, Svein Olav som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Waldeland, Astrid Eikesdal som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Danielsson, Sven-Åke Verner som är född 1944 och har titeln Delgivningsbar person, Laurell, Nils Pontus Jörgen som är född 1950 och har titeln Revisor, Olow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

HETU Aktiebolag har 556607-1865 som sitt organisationsnummer.