Byggnadshantverk i Helsingborg AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Byggnadshantverk i Helsingborg AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Helsingborg här finns det många olika Aktiebolag. Byggnadshantverk i Helsingborg AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Byggnadshantverk i Helsingborg AB är momsregistrerat sedan2001-10-01 och har organisationsnummer 556615-4828.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 042-94809 alternativt besöka eller skicka post till Byggnadshantverk i Helsingborg AB på följande adress Lärkstigen 21, 255 91, Helsingborg.

Byggnadshantverk i Helsingborg AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-10-01.

I Byggnadshantverk i Helsingborg AB så sitter följande personer i styrelsen: , Rydén, Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är snickeri och byggnation och därmed förenlig verksamhet.