Sobhanis Bar i Hbg AB

Skåne län

Information

Sobhanis Bar i Hbg AB är ett av många företag som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som Sobhanis Bar i Hbg AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sobhanis Bar i Hbg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-02-25.

Sobhanis Bar i Hbg AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-10-31. Men sedan 2002-02-25 så har Sobhanis Bar i Hbg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Carl Krooks g. 48, 252 25, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sobhanis Bar i Hbg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-284600.

Helsingborg arbetar för att företag som Sobhanis Bar i Hbg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sobhanis Bar i Hbg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sobhanis Bar i Hbg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sobhanis Bar i Hbg AB och det är följande personer, Sobhani, Layla som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Alizadeh, Najib som är född 1979 och har titeln Suppleant, Nilsson Duhs, Jan Ingvar Sture Janne som är född 1965 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sobhanis Bar i Hbg AB är 556617-8306.