Niba Motor AB

Skåne län

Information

Niba Motor AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Niba Motor AB finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Niba Motor AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Niba Motor AB har haft sedan 2002-08-05. Niba Motor AB har funnits sedan och 2002-08-05 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Niba Motor AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lindareg. 27, 260 35, Ödåkra men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-202401.

Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Niba Motor AB Privat, ej börsnoterat.

Niba Motor AB har idag 556622-5099 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Niba Motor AB

Bolaget ska bedriva bilverkstad, försäljning av begagnade bilar samt biluthyrning och idka därmed förenlig verksamhet.

I Niba Motor AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Bernt Göte Torgny som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anna Cecilia Louise som är född 1977 och har titeln Suppleant, Olow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .