Stenbocken Livs Aktiebolag (Coop Konsum)

Skåne län

Information

Stenbocken Livs Aktiebolag (Coop Konsum) hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Stenbocken Livs Aktiebolag (Coop Konsum) finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stenbocken Livs Aktiebolag (Coop Konsum) tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Stenbocken Livs Aktiebolag (Coop Konsum) har haft sedan 2002-04-09. Stenbocken Livs Aktiebolag (Coop Konsum) har funnits sedan och 2002-04-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Stenbocken Livs Aktiebolag (Coop Konsum) så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Stenbocksg. 127, 252 45, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-128704.

Helsingborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Stenbocken Livs Aktiebolag (Coop Konsum) Privat, ej börsnoterat.

Stenbocken Livs Aktiebolag (Coop Konsum) har idag 556624-2870 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Stenbocken Livs Aktiebolag (Coop Konsum)

Bolaget skall bedriva dagligvaruhandel och därmed förenlig verksamhet.

I Stenbocken Livs Aktiebolag (Coop Konsum) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Marcus Gert Oskar som är född 1975 och har titeln VD, Olsson, Marcus Gert Oskar som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Gert Inge som är född 1936 och har titeln Suppleant, Nilsson, Hans Joakim som är född 1974 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .