Stattena Tobak AB

Skåne län

Information

Stattena Tobak AB är ett av många företag som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som Stattena Tobak AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stattena Tobak AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-09-05.

Stattena Tobak AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-06-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Falkg. 3, 260 51, Ekeby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stattena Tobak AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-284571.

Helsingborg arbetar för att företag som Stattena Tobak AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stattena Tobak AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tobaksbutik med spel och närbutikssortiment samt idka konsultverksamhet inom ekonomi och reklam ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stattena Tobak AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stattena Tobak AB och det är följande personer, Olsson, Suthisa som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars-Bertil Sigvard som är född 1957 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stattena Tobak AB är 556628-1472.