Canotto Trading AB

Skåne län

Information

Canotto Trading AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Canotto Trading AB finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Canotto Trading AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Canotto Trading AB har haft sedan 2003-01-23. Canotto Trading AB har funnits sedan och 2003-01-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Canotto Trading AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mellersta Stenbocksg. 7, 254 37, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-145351.

Helsingborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Canotto Trading AB Privat, ej börsnoterat.

Canotto Trading AB har idag 556635-1978 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Canotto Trading AB

Bolaget skall bedriva agenturverksamhet inom konfektion- och sportartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Canotto Trading AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjöberg, Sven-Tomas som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Widstrand Brander, H Elizabeth B som är född 1951 och har titeln Suppleant, Olsson, Anette Charlotte Elisabeth som är född 1973 och har titeln Revisor, Olsson, Ann-Kristin Margareta som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .