Kulles Städ AB

Skåne län

Information

Kulles Städ AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Kulles Städ AB finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kulles Städ AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kulles Städ AB har haft sedan 2003-02-20. Kulles Städ AB har funnits sedan och 2003-02-20 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kulles Städ AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Byg. 68, 255 91, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-242636.

Helsingborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kulles Städ AB Privat, ej börsnoterat.

Kulles Städ AB har idag 556638-7592 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Kulles Städ AB

Bolaget skall bedriva lokalvård och trädgårdstjänst samt äga och förvalta fast egendom och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Kulles Städ AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kulle, Karl Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Kulle, Scherly Helén som är född 1940 och har titeln Suppleant, Julin, Rickard Mats Yngve som är född 1976 och har titeln Revisor, Johansson Gren, Lars Göran Axel som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .