PB Kniptången AB

Skåne län

Information

556640-9966 är organisationsnummer för bolaget PB Kniptången AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PB Kniptången AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Helsingborg som är den kommunen som PB Kniptången AB finns i.

PB Kniptången AB har varit registrerat sedan 2003-02-26 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för PB Kniptången AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

PB Kniptången AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Helsingborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PB Kniptången AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med PB Kniptången AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7067450 eller genom brev på följande adress:
Transportg. 6, 254 64, Helsingborg

Bolaget ska äga och förvalta fast egendom samt att bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PB Kniptången AB och det är Lindberg, Lars-Olov som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Janet Lisbeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Laurell, Nils Pontus Jörgen som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,